Wat heeft Creabo u te bieden

CREABO is een management- en adviesbureau op het gebied van ontwikkeling en realisatie van bouwprojecten. Wij kunnen de 'flexibele schil' van marktpartijen versterken, maar zetten ons ook in voor particulieren.


CREABO heeft expertise betreffende bijna alle disciplines die aan de orde komen gedurende het lange traject van initiatief tot en met ingebruikname.


Wij zijn daardoor in staat om dit gehele proces integraal voor u te begeleiden. Dat is onze toegevoegde waarde.


Daarnaast beschikt CREABO over een uitgebreid netwerk van deskundigen.


Ons projectschema hiernaast geeft een compleet en duidelijk beeld van de belangrijkste aandachtspunten en activiteiten per projectfase.


Klik hier voor het downloaden van de PDF-versie van het projectschema.

Menu Creabo

CREABO kan u wegwijs maken op het gebied van projectontwikkeling en u helpen bij de werkzaamheden waar u zelf onvoldoende kennis van heeft of te weinig tijd voor kunt vrijmaken.


In feite is projectontwikkeling het proces waarin gebruikers, grond en geld bij elkaar worden gebracht om een bouwwerk te realiseren.


Middels onderstaand keuzemenu biedt CREABO u de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen van management- en advieswerkzaamheden die aan de orde zijn bij de ontwikkeling en realisatie van een bouwproject, bijvoorbeeld in CPO.


Met de keuze voor een pakket van CREABO heeft u alles onder één dak, waardoor snel en efficiënt kan worden gewerkt terwijl u zelf de regie in handen houdt, van begin tot eind. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen wij onze werkzaamheden nader aan u toelichten.


Klik hier voor het downloaden van de PDF-versie van het menu.

[ klik op de afbeelding ]

[ klik op de afbeelding ]

Tel: 06 - 37 54 31 53


Adviesopdrachten


Projectopdrachten


Interim opdrachten

Contactformulier